TILBUD: Spar 50% + FRI Fragt!

Retur og ombytning

Returnerings- og refunderingspolitik

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter at have modtaget din vare til at anmode om en retur.

For at være berettiget til en retur skal dit produkt være i den samme betingelse, som du har modtaget det, uudviklet eller ubrugt, med tags og i den originale emballage. Du har også brug for kvittering eller købsbevis.

For at starte en retur kan du kontakte os på "Kontakt os" knappen. Hvis dit afkast accepteres, sender vi dig en returforsendelsesetiket samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en retur, vil ikke blive accepteret.
Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på "Kontakt os".

Skader og problemer

Kontroller venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt.

Refunderinger

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, refunderes du automatisk på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage nogen tid, før din bank eller kreditkortselskab også behandler og posterer refusionen.